Alanis Morissette in JC The Cube

Tijdens de energieke show “The Jagged Little Pill Years” speelt de band 18 November in JC The Cube in Boskoop onder andere de super hits You learn, Right Through You, Forgiven, You Oughta know, All I Really Want, Hand in my Pocket, Not the Doctor, Wake up en Hands clean. Maar ook de meer recente songs als Numb, Can’t not, Thank You en Versions of Violence komen regelmatig aan bod. Zangeres Debbie is tijdens de optredens in staat de soms boosheid maar ook zachtheid, verbazing en het geluk van Alanis over te brengen naar publiek. De band staat als een huis speelt met 100% overgave

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.