Alanis, Beth Hart en Janis Joplin

EPIC QUEENS OF ROCK Tribute Night

Een tribute aan de grootste namen in de rock!

Saturday 2 December 2023 / 20:30 – 02:00 Phoenix Breda

Janis JoplinAlanis Morissette en Beth Hart! Drie verschillende persoonlijkheden, maar alle drie koninginnen in het rockgenre. Ze staan bekend om hun vlijmscherpe, rauwe teksten maar ook om mierzoete ballads, swingende blues en stevige rock. Deze diva’s delen veel fans en nu smelt voor het eerst in de geschiedenis hun repertoire samen in één grote show, uniek in Nederland! Kom jij ook naar deze de Epic Queens of Rock?

De ware fans van deze invloedrijke vrouwen weten dat je van goede huize moet komen om de energie van deze queens over te brengen. De drie powervrouwen Debbie, Linda en Maus die in de huid van hun idolen kruipen zijn authentiek van zichzelf. Samen met de ervaren muzikanten om zich heen vertolken zij de songs van deze drie sympathieke wereldartiesten op een geloofwaardige en respectvolle manier.

Alanis Morissette – door Alaniz Morizzette tribute band

Beth Hart – door Delicious Surprise

Janis Joplin – door Japlin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.