ALANIZ OP HET PODIUM

Ervaar de bruisende energie van ALANIZ MORIZZETTE, dé ultieme tributeband voor Alanis Morissette-fans! Onze gepassioneerde optredens brengen de tijdloze hits van deze legendarische artiest tot leven, inclusief nummers als “Hand in my Pocket,” “You Learn,” “You Oughta Know,” “All I Really Want,” “Not the Doctor,” en “Hands Clean.” Maar dat is nog niet alles! We verwennen je ook met haar recentere meesterwerken, zoals “Numb,” “Can’t Not,” en “Versions of Violence.”

Met de getalenteerde zangeres Debbie aan het roer, ben je verzekerd van een meeslepende ervaring waarin Alanis’ boosheid, zachtheid, verbazing en geluk op magische wijze tot leven komen voor ons publiek. Onze band staat als een rots en levert elk optreden met ongeëvenaarde toewijding en passie.

Mis deze kans niet om de kracht en emotie van Alanis Morissette’s muziek opnieuw te beleven! Onze Alanis Morissette Tribute is een must-see, must-hear en must-experience voor alle liefhebbers van haar muziek.

Kom naar onze optredens en laat je meeslepen door de tijdloze klanken van Alanis Morissette. Mis het niet!

Festival Referenties: Tributeland, Nirwana Tuinfeest, TributepartyParkfeest, Huntenpop, Oranjeparkfestival, Welons

OVER ZANGERES DEBBIE

Ontmoet onze zangeres Debbie, het kloppende hart achter onze opwindende tribute show! Debbie brengt tijdens haar meeslepende optredens de meest geliefde hits van de Canadese superster tot leven. In 1995 bracht Alanis Morissette het legendarische album “Jagged Little Pill” uit, een tijdloos meesterwerk dat velen heeft geïnspireerd, waaronder enkele van de grootste artiesten van onze tijd.

Alanis Morissette wordt bewonderd om haar scherpe teksten en prachtige muzikale veelzijdigheid. Haar muziek brengt het ruige en intense moeiteloos samen met het zachte en bedachtzame, en vermengt lieflijke melodieën met krachtige emoties. Haar songs zijn altijd doordrenkt van eerlijkheid en authenticiteit. Met haar alternatieve klanken en zelfbewuste teksten heeft ze een diepgaande impact op ons gehad.

De muziek van Alanis Morissette, hoewel enigszins alternatief, is een feest van herkenning voor velen. Haar songs zitten vol met emotionele lading en betekenis, en ze hebben de kracht om in ons geheugen te blijven hangen.

We nodigen je van harte uit om de betovering van Alanis Morissette’s muzikale erfenis opnieuw te beleven, meesterlijk vertolkt door de getalenteerde zangeres Debbie. Haar indrukwekkende optredens nemen je mee op een muzikale reis vol emotie en herkenning. Mis deze kans niet om je te laten meeslepen door de tijdloze klanken van Alanis Morissette!

Kom langs en geniet samen met ons van een onvergetelijke avond vol muziek en herinneringen.

Check hier een interview met Debbie.

OVER DE BAND

Maak kennis met de getalenteerde muzikanten van ALANIZ MORIZZETTE – een groep van vier ervaren artiesten die met passie en overtuiging spelen. Het vertolken van de nummers van Alanis Morissette vereist een diepgaand begrip van dynamiek en expressie, en onze band heeft hier veel tijd en energie in gestoken om de authentieke Alanis Morissette-sound uit de jaren 90 tot in perfectie te reproduceren.

Onze missie is om de magie van Alanis Morissette’s muziek tot leven te brengen, en we geven onze fantastische zangeres, Debbie, alle ruimte om te schitteren op het podium. Met haar buitengewone vocale talent en expressieve kracht brengt ze de diepe emoties en de kenmerkende sound van Alanis tot leven.

Het is dan ook geen wonder dat ALANIZ MORIZZETTE vaak wordt geprezen als de meest authentieke Alanis Morissette Tribute in Nederland. We zijn er trots op om de erfenis van deze legendarische artiest te eren en haar muziek opnieuw tot leven te brengen voor het publiek.

Sluit je aan bij ons tijdens onze optredens en ervaar de pure passie en authenticiteit van ALANIZ MORIZZETTE. We beloven je een onvergetelijke avond vol muzikale nostalgie en een feest van herkenning. Mis het niet!

Lees meer over de band.

Wat Hoogtepunten
Impressie Nirwana tuinfeest
You Oughta know

Alaniz Morizzette boeken?