ALANIZ OP HET PODIUM

Tijdens een energieke show speelt ALANIZ MORIZZETTE onder andere Hand in my pocket, You learn, You oughta know, All I Really Want, Not the Doctor en hands clean. Maar ook de meer recente songs als Numb, Can’t not en Versions of Violence komen regelmatig aan bod. Zangeres Debbie is tijdens de optredens in staat de soms boosheid maar ook zachtheid, verbazing en het geluk van Alanis over te brengen naar publiek. De band staat als een huis speelt met 100% overgave. Deze Alanis Morissette Tribute moet je gezien, gehoord en ervaren hebben.

Festival Referenties: Tributeland, Nirwana Tuinfeest, TributepartyParkfeest, Huntenpop, Oranjeparkfestival, Welons

OVER ZANGERES DEBBIE
Zangeres Debbie vertolkt tijdens een intense enerverende show de bekendste nummers van de Canadese zangeres die in 1995 furore maakte met haar CD Jagged Little Pill die voor vele grote artiesten geldt als een enorme inspiratiebron. Alanis Morissette zelf wordt onder andere geroemd door de scherpe teksten en mooie muzikale tegenstrijdigheid. Zo staat ruig en wild tegenover zacht en ingetogen en liefelijk tegenover boos en heftig. Haar muziek is echter altijd eerlijk en door het alternatieve geluid en de zelfbewuste teksten blijven de songs in je geheugen gegrift staan. De muziek is ondanks het alternatieve karakter voor velen een feest van herkenning. Check hier een interview met Debbie.

OVER DE BAND
De 4 ervaren muzikanten van ALANIZ MORIZZETTE spelen muzikaal en met volle overtuiging. De nummers van Alanis Morissette vergen veel dynamisch spel.  De band heeft veel tijd en energie besteed aan de authentieke Alanis Morissette sound uit de jaren 90 en geven zangeres Debbie alle ruimte. ALANIZ MORIZZETTE wordt wel de meest authentieke Alanis Morissette Tribute van Nederland genoemd.

Lees meer over de band.

Wat Hoogtepunten
Impressie Nirwana tuinfeest
You Oughta know

Alaniz Morizzette boeken?