BOEK ALANIZ HIER

Wil je ALANIZ MORIZZETTE boeken voor een onvergetelijk evenement? Iedereen houdt van Alanis, en met onze tributeband brengen we de tijdloze muziek van deze Canadese superster tot leven! Het maakt niet uit of je jong of oud bent, de nummers van Alanis Morissette zijn bekend bij alle generaties. Wat haar muziek zo bijzonder maakt, is de veelzijdigheid ervan. Van akoestisch tot ruig, van ingetogen tot expressief, en soms zelfs bombastisch – Alanis draait haar hand niet om voor een verrassende twist. Bij ALANIZ MORIZZETTE is dynamiek, emotie en muzikaliteit altijd onze hoogste prioriteit.

Ons doel is om het publiek te raken en te laten genieten van de ongelooflijk goede songs die Alanis heeft gemaakt. Tijdens onze tribute laten we nummers als “Hand in my Pocket,” “You Learn,” “You Oughta Know,” “All I Really Want,” “Not the Doctor,” “Hands Clean,” “Ironic,” en nog veel meer van haar bekende hits herleven. Onze getalenteerde zangeres Debbie weet als geen ander de diverse emoties van Alanis, van boosheid tot zachtheid, van verbazing tot geluk, over te brengen op het publiek.

Kortom, ALANIZ MORIZZETTE moet je gezien, gehoord en ervaren hebben. Boek ons nu voor een evenement dat je gasten nog lang zal bijblijven. Onze tributeband staat klaar om je mee te nemen op een muzikale reis vol herinneringen en emotie. Wacht niet langer, laat ons je evenement onvergetelijk maken! Neem contact met ons op voor boekingsinformatie en beschikbaarheid.

Check hier de setlist van Alaniz Morizzette  

Festival Referenties: TributelandNirwana TuinfeestTributeparty,  ParkfeestHuntenpopOranjeparkfestivalWelons

Alaniz is rechtreeks te boeken via alanizbookings@gmail.com of via ons booking-agency The Tribute Agency. Voor bookings, vragen of opmerkingen over Alaniz vul hieronder het formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.