Stef van Gelderen – Bassist

Stef, onze ervaren bassist, streeft altijd naar het creëren van unieke bassounds die de muziek naar een hoger niveau tillen. Hij heeft een passie voor het fine-tunen van zijn basgitaren om de perfecte sound te bereiken, en dit doet hij vaak helemaal zelf. Zijn veelzijdigheid komt tot uiting in een breed scala aan geluiden, waarvoor hij gebruikmaakt van een BOSS GT-6B, ook wel liefkozend het rode “beest” genoemd – zijn absolute favoriet!

Stef is ook een grote fan van Fender versterkers, en hij zorgt er altijd voor dat hij een paar van deze apparaten meeneemt naar onze optredens. Zijn liefde voor muziek beperkt zich niet tot Alaniz Morizzette; hij speelt ook in verschillende andere bands, waaronder de bekende Anouk Tribute Band “Urban Solitude en de coverband Who Shot Daisy Bell.

Stef’s toewijding aan zijn basspel en zijn streven naar de perfecte basound dragen bij aan de unieke en gedenkwaardige muzikale ervaring die we onze fans bieden. Wil je zijn meesterlijke basspel live ervaren? Boek ons nu voor een evenement dat bol staat van de geweldige muziek en onvergetelijke momenten. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en boekingsinformatie.


Stef van Gelderen op bas