Bart van Mechelen – Gitarist

Bart, onze sound-freak en sounds liefhebber, is gepassioneerd door alles wat te maken heeft met gitaargeluid. Hij heeft een speciale voorliefde voor de “pointy” gitaar en natuurlijk een diepe liefde voor de melancholische rock van Alanis Morissette! Met jarenlange ervaring en een indrukwekkend portfolio van andere projecten heeft Bart zich gevestigd als een unieke sound kunstenaar op de Nederlandse podia.

Bart heeft zijn veelzijdigheid getoond door te spelen bij verschillende bekende cover- en tributebands, waaronder o.a.  ‘ChaCha’, de “Herman Brood Memorial Band”. Als allround gitarist met een brede muzikale smaak, heeft hij zich laten inspireren door grote namen als Lennon/McCartney, Jagger/Richards, Lademacher/Brood en Becker/Fagen om er maar een paar te noemen.

Als muzikant met een uitzonderlijk luisterend oor, is Bart altijd op zoek naar de perfecte klank en het juiste geluid op de juiste plek. We zijn verheugd om Bart nu bij Alaniz Morizzette te hebben, waar zijn passie voor gitaar sounds geluid en muziek samenkomen voor een onvergetelijke live-ervaring.

Wil je Bart en de rest van het team live in actie zien? Boek ons nu voor een evenement vol geweldige muziek en een uitstekend geluid. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en boekingsinformatie.