Alanis Morissette tribute te boeken bij The Tribute Agency

THE TRIBUTE AGENCY IS BENELUX’ GROOTSTE BOEKINGSKANTOOR VAN TRIBUTE- EN COVER ACTS EN ZAG IN 2024 HET LICHT DOOR EEN SAMENWERKING VAN TIRR EN THIS IS LIVE. TIRR IS IN 2012 OPGERICHT DOOR ROGER RUTTEN UIT LIEFDE EN RESPECT VOOR DE MOOISTE MUZIEK EN GROOTSTE ACTS ALLER TIJDEN. SINDSDIEN IS HET BOEKINGSKANTOOR EEN BEGRIP BIJ CONCERTVENUES (VAN DE MUZIEKGIETERIJ IN MAASTRICHT TOT EFFENAAR IN EINDHOVEN EN NEUSHOORN TE LEEUWARDEN), INTERNATIONALE FESTIVALS (O.A. PAASPOP, HUNTENPOP, GRASPOP METAL MEETING, BOSPOP, NIRWANA TUINFEEST) EN OVERIGE EVENEMENTEN, DIE HET BREDE SPECTRUM AAN VERSCHILLENDE MUZIEKSTIJLEN EN -GENRES VAN DE HIGH QUALITY ACTS (INMIDDELS 90+ ACTS IN HET ROSTER) VOLOP WAARDEREN. VOOR THE TRIBUTE AGENCY IS GEEN ZAAL TE KLEIN EN GEEN VELD TE GROOT: MET MEER DAN 500+ SHOWS EN 40+ TRIBUTE EVENEMENTEN (O.A. TRIBUTELAND, TEMPLE OF ROCK, TRIBUTEFEST, BRITISH INVASION) PER JAAR HEEFT HET BEDRIJF INMIDDELS TOT NU 4000+ INTERNATIONALE OPTREDENS GEBOEKT.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.