Alanis speelt samen met Anouk

on

Twee waanzinnige tribute bands uit de gemeente Geertruidenberg op het podium van Fort Sint Geertrudes! Niemand minder dan Alaniz Morizzette (Alanis Morissette) met als front lady Debbie Potters en Urban Solitude (Anouk) met als front lady Mariska van Oosterhout. Deze dames zijn letterlijk een waanzinnige look-and sound-a-like van hun idolen.

EVERYBODY LOVES ALANIS

Dynamiek, emotie en muzikaliteit staan altijd op de eerste plaats. De band wil het publiek raken en het laten genieten van de ongelooflijke goede songs. Zangeres Debbie is tijdens de show in staat om de boosheid maar ook de zachtheid, verbazing en het geluk van Alanis over te brengen naar haar publiek. Echt een must-see van eigen bodem! Kom luisteren naar de live versies van Ironic, You Oughta Know en Hands Clean.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.