Alanis Morissette op Fatima feest

on

Tijdens het weekend van 18 t/m 20 augustus 2023 vindt het jaarlijkse zomerfeest plaats in het Fatimapark te Weert. Vanwege het 40-jarig bestaan van vereniging Fatima wordt er groots uitgepakt met diverse lokale artiesten en internationale tributebands. Alanis Morissette Tribute Band speelt Zondag 20 Augustus vanaf 16:15.

Het feestweekend start op vrijdag met een Limburgse avond, waarbij op het podium in de feesttent niemand minder dan de Weerter topformatie Plat Wieërs, Frans Theunisz en John Tana staan. Kaarten voor deze avond zijn voor € 5,- te koop aan de dagkassa.

Op zaterdag en zondag barst het feest al om 14.00 uur los met een gevarieerde line-up. Kaarten voor deze dagen zijn online verkrijgbaar en bij de voorverkoopadressen Slagerij Hermanns in Nederweert en Richard’s Bar in Weert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.