Alanis Morisette Tribute boeken voor 2022

Alanis Morissette Tribute band Alaniz Morizzette gaat wegens groot succespre-Covid in 2022 door met de Jagged Little Pill show. Op festivals komt de muziek van Alanis Morissette geweldig tot zijn recht en de reacties zijn overweldigend.

ALANIZ MORIZZETTE speelt dik een uur lang de grootste hits van Alanis Morissette. De show is speciaal opgezet om het publiek te pakken. Met de fantastische meezingers als You Oughta Know en Ironic gaat jong en oud uit zijn dak. Bijna iedereen kent de songs van Jagged Little Pill. Van die bekende Alanis nummers zijn talloze verschillende versies bekend. Akoestisch, ruig, ingehouden, expressief of bombastisch. De echte Alanis zelf schroomt er niet voor de nummers verschillend en verrassend te brengen. Dit geldt ook voor ALANIZ MORIZZETTE. Dynamiek, emotie en muzikaliteit staan altijd op de eerste plaats. De band wil het publiek raken en het laten genieten van de ongelofelijk goede songs die Alanis heeft gemaakt.

Alaniz Morizzette boeken of meer informatie?

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.