Alaniz op Oranjeparkfestival Dongen


Vrijdag 26 april – Tijdens de altijd gezellige Oranjenacht speelt Alaniz Morizzette integraal het album Jagged Little Pill van Alanis Morissette. Uiteraard komen er ook nog een aantal spetterende en meer recente nummers van alanis Morissette aan bod.

Het Oranjeparkfestival is een gratis festival voor jong en oud waar zowel nationale als internationale artiesten optreden. Het Oranjeparkfestival vindt jaarlijks plaats in park Vredeoord en op het Wilhelminaplein in Dongen op de avond voor Koningsdag en op Koningsdag zelf.

Alaniz Morizzette boeken of meer informatie?

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.