Volle bak op TributeLand in Het Klokhuisgebouw

Fantastische lineup en organisatie bij Tributeland 2018. Soms heb je van die momenten dat je denk WOW dit is geweldig. Tributeland was zo’n moment!  Alaniz opende op de MAIN STAGE en direct stond de zaal helemaal vol. De muziek van Alanis Morissette is anders dan gemiddeld. Het is zeker geen feestmuziek maar wat ons betreft fantastisch toe te passen op festivals. Alaniz probeert het publiek te pakken en te verrassen. Gezien het respons is dat zeker gelukt! Eentje op onze favorietenlijst.

Meer over Tributeland

Meer over Klokgebouw

Alaniz Morizzette ook op je festival?

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.