Alaniz Morizzette op Rockin´ Saturday Welons festival

Zaterdag 17 juni speelt Alaniz Morizzette op het super gezellige Welons Festival in Wintelre.
Gratis Rock&Blues festival met een gezellige ambiance! Kom een biertje doen in de feesttent en geniet van Rock & Blues muziek. Zaterdag en Zondag is het terras geopend met veel bezienswaardigheden zoals de bekende Amerikanen Meeting! Alaniz speelt Zaterdag avond rond 22:00 uur.

Smokin’ Saturday
Smokin’ Saturday is de perfecte combinatie tussen vette muziek en lekker eten en drinken! De line-up wordt aangevuld met heerlijke BBQ gerechten, verschillende demo’s, attracties voor de kids en speciaalbier voor de perfecte sfeer op een gezellig dagje uit! Bij het vallen van de avond verandert Smokin’ Saturday naar Rockin’ Saturday want dan staan de beste bands die we konden strikken te popelen om het podium te betreden. De zaterdagavond gaan we helemaal uit onze plaat met de vetste Rock klassiekers ooit gemaakt!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.