Energieke Live show

on

De liedjes van Alaniz Morissette gaan echt ergens over. De tekst van ‘You Oughta Know’ liegt er niet om: “Are you thinking of me when you fuck her?” ‘You Oughta Know’ is de eerste hit voor Alanis Morissette en de eerste single van Jagged Little Pill (1995) dat in totaal 28 miljoen keer over de toonbank gaat. Bassist Flea en gitarist Dave Navarro (beiden op dat moment van de Red Hot Chili Peppers) zorgen ervoor dat ‘You Oughta Know’ extra pit krijgt. Alaniz Morizzette speelt You Oughta Know in verschillende versies. De CD versie wordt regelmatig gespeeld maar ook een fantastische live version die begint met een delay-bass intro van Bassist Stef van Gelderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.