Alaniz Morizzette met Anouk en Within Temptation in Mozaik

Een mooie Tribute avond in het theater Mozaiek. Samen de met de tribute bands Anouk en Within Tention speelt Alaniz Morizzette deze avond integraal de CD Jagged Little Pill van Alanis Morissette. Drie bands op één avond! Onder de verzamelnaam rockdiva’s presenteert Theater ’t Mozaïek drie Nederlandse bands die een tribute spelen aan drie geweldige rockvrouwen. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor dit fantastische staconcert op zaterdag 22 oktober. E-tickets via www.mozaiekwijchen.nl. Meer informatie vindt u op de website van Theater Mozaiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.