Brabantse Alaniz Morizzette in de finale

DONGEN – De Alanis Morissette Tribute Band – Alaniz Morizzette speelt Zaterdag 16 April 2016 als finalist mee met The Battle of The Tribute Bands.

De band met muzikanten uit Oosteind, Dongen, Etten-Leur en Geertruidenberg timmert flink aan de weg en heeft al op mooie podia en festivals gestaan. Om zich nog meer in de kijker te spelen doet de band mee met de Battle of The Tribute Bands. Alaniz Morizzette staat samen met Therapy, Pearl Jam, Bruce Springsteen, Alter Bridge en Justin Timberlake op het geweldige podium van de Dru Cultuurfabriek in Ulft. Lees hier het artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.